RESTAURANT B                                              
  - god mad i hyggelige omgivelser                         

Klik her for at redigere underoverskriften.

Buffet Tillæg

pr. person


Forretter

Okse carpaccio med pesto, salat, pinjekerner og parmesan    kr. 15,-

Bresaola med syltet palmemarv, kørvelolie og spæde salater  kr. 20,-

Pastis flamberede Tigerrejer med urter og basilikum  kr. 25,-

Tun carpaccio med wasabicreme, sød soya og salat  kr. 15,-

Kold røget Sværdfisk med anissyltede tomater og sesamflager  kr. 20,-

Hvidvins dampede Blåmuslinger med tomat, urter og nødder  kr. 15,-

Braisserede Frølår med hvidløg og pistacienødder  kr. 15,-

Rødtunge triangel med laks og marinerede krebsehaler  kr.  20,-

Grillet Butterfish med citrus syltet urter  kr. 20,-

Tatar af fersk og røget Laks med rødløg, creme fraiche og salat  kr.  15,-

Salat af letrøget Gåse- og Andebryst, æbler og nødder kr. 20,-

Friske Østers natural med citron (kun i sæson)  kr.  35,-

Andeleverparfait med seranoskinke, mandler og ruccola  kr.  15,-

Terrin af Unghane og Foie gras med figen/æble chutney  kr. 30,-

Fersk røget Laks med trøffelmarineret spidskål og kørvel  kr. 15,-

Ristet Rødfisk sat på syltet fennikel og grillet courgetter kr. 20,-

Hovedretter

Lammekølle med mango/papaya salat  kr. 25,-

Pesto marineret perlehønebryst med kompot  af cherrytomater kr. 25,-

Kokos marineret Svinemørbrad  i grøn karry creme  kr. 20,-

Helstegt Oksefilet med sauteret grønt og rødvinssauce  kr. 25,-

Braisseret Lammebov i egen sky med mynte  kr. 20,-

Rosastegte Andebryster med rødkål/appelsin salat kr. 20,-

Helstegt Kalvefilet med svampe-persille saute  kr. 25,-

Rødvins braisserede svinekæber i kraftig sky  kr. 20,-

Spanske krydrede frikadeller i tomatsky  kr. 15,-

 

Skiver af helstegt kronhjortefilet med waldorffsalat  kr. 30,-

Tilbehør

Grønsagstærter kr. 10,-

Kartoffelsalat med friskhakket purløg kr. 10,-

Tzatiki – Græsk agurkesalat  kr. 5,-

Hummus – kikærtepure kr. 10,-

Tomatsalat med frisk mozzarella, oliven og rødløg kr. 15,-

Små smørristede kartofler kr. 10,-

Salat af friskkogte kartofler, olivenolie og springløg kr. 10,-

 

Desserter

Keylime tærte med hvid chokolade ganache  kr. 20,-

Lun Italiensk chokoladekage med bærcoulis  kr. 15,-

Diverse Franske og Italienske oste med garniture  kr. 20.-

Frisk frugtsalat med hakket mørk chokolade og råcreme kr. 20,-

Frugttærte med creme fraiche kr. 20,-

Brownies med chokoladeglasur og valnødder  kr. 15,-

Petit four   kr. 20,-

Diverse frugt dyppet i mørk og hvid chokolade  kr. 20,-