RESTAURANT B                                              
  - god mad i hyggelige omgivelser                         

Klik her for at redigere underoverskriften.

Vi har plads til selskaber på op til 40 personer i vores store lokale og 25 personer i vores mindre lokale.
Der kan frit vælges 3 retter for 298,- nogle af retterne har dog en tillægspris
Der kræves et minimums antal på 15 personer for selskabs menuerne.

FORRETTER


Carpaccio af kold røget Sværdfisk med balsamico glace, marinerede salater, lakrids syltede grønne tomater og
sesam bisquit.

Grøn karry suppe med ristet tigerreje, lakseroulade af ferskrøget laks og rygeostcreme rørt med purløg og havkat terrine med semidried tomater og basilikum.

Tynde skiver af saltet, lufttørret Bresaola serveret med honning syltet palmemarv, kørvel olie og marinerede salater.

Cæsar salat med grillet Unghanebryst, bacon, parmesan, romainesalat, brødcroutons og pikant cremet dressing.

Cheddar gratineret krabberagout, pastis flamberede tigerrejer og fersk røget hellefisk med mild citrus/peber creme og flage af sønderjysk bondebrød bagt med oliven olie og havsalt. (+ 10,- kr.)

Jordskokke creme suppe med sprød flage af bagt spansk parma skinke, Røget tun carpaccio med avokado mousse, Grillet kammusling ombundet med fransk peber tørret svinebryst og safrancreme. (+ 15,-)

Grillet fiske/skaldyrs spyd med laks, kammusling og tigerrejer, anrettet på spæde salater og serveret med rød piement pesto og butterdejs snegl med oliven tapanade. (+ 15,- kr.)

Grillet Smørfisk med balsamico glaceret skorzonerrod, sød soya, wasabi creme.

Fersk røget laks, anrettet på grillet svampe polenta med spinat a la creme og toppet med frisk krydderurte salat.

Frisk stenbiderrogn serveret med urteblinis, creme fraiche og hakket rødløg. (+ 15,- kr.)
(kun i sæson)

Sprød crepes kurv fyldt med salat af varmrøget laks, rørt med creme fraiche og purløg, toppet med krebsehaler, lime og dild.

Fisketerrine af Hokifilet, semidried tomater og frisk basilikum. Anrettet på spæde salater, med dild marinerede krebsehaler og havesyrecreme.

Skindstegt filet af Sandart, anrettet på grillet svampe polenta med creme af letrøgede kammuslinger og toppet med frisk krydderurte salat.

Tomatsuppe med frisk basilikum, toppet med creme fraiche, Sprød parmesan kurv med salat af citrus syltet Hokifilet og Ravioli fyldt med ricotta og fersk røget laks.

Ristede Havtaske kæber sat på muslingeblinis med sauteret jordskok og toppet med friske krydderurter og muslinge/safran skum. (+ 10,- kr.)

Stor hjemmebagt Vol au vent fyldt med Høns i asparges, toppet med friteret porre og kranset med rødløgs coulis.

Lakse symfoni af Varmrøget laks med urtecreme, Pesto bagt laks og hjemme Gravad laks med rævesauce, serveres med små salater 


Der er friskbagt brød og smør til alle forretter

HOVEDRETTER

Pesto marineret Perlehønebryst farseret med frisk flødeost rørt med ramsløg og serveret med marsala sky, aubergine tatar, små smørdampede kartofler og sæsonens grønt.

Saltimbocca af Kalvefilet foldet med parmaskinke, salvie og parmesan. Serveret med kraftig kalvesky tilsmagt med reven citron, små ristede kartofler og en variation af sæsonens grønt.

  Kalvefilet stegt som vildt serveret på langtids bagte rodfrugter, med kraftig vildtsky, små ristede kartofler, rødvins pocheret pære og fuglerede med waldorf salat.

Medaillon af Kalvemørbrad ombundet med pebertørret svinebryst og serveret med kantarel sky, kartoffel roulade bagt med friske urter og en variation af sæsonens grønt. (+ 15,- kr.)

Skiver af helstegt Højrebsfilet serveret med hvid trøffel sky, pisket med creme fraiche, grillet grøntsager, aubergine tatar, sauterede svampe og ovnbagte krydder kartofler.

Medailloner af Svinemørbrad ombundet med parmaskinke. serveret med creme af gule rørhatte, spinat-gulerods flan, ryste ribs og bagt kartoffel rösti med friske krydderurter.

Helstegt Højrebsfilet. Serveret med rødvinssky og hjemmelavet bearnaise sauce, bagte rodfrugter, glacerede løg, svampe og bagt kartoffel med bacon / urte creme.

Skiver af helstegt mør Kalvetyksteg og rødvins-braisseret svinekæbe, serveret med små ristede kartofler, esdragonsky og en variation af sæsonens friske grønsager.

Rib eye steak (ca. 250 gr.) serveret med Jack D sauce, små ovnbagte krydder kartofler, ristede svampe, bacon bønner og en variation af årstidens friske grøntsager.

Skiver af helstegt Boer culotte, serveres med kraftig sky tilsmagt med madeira og ristet marv, små kartofler, smørdampet spidskål med anis og en variation af spæde grønsager. (+ 25,- kr.)

Rosastegt bryst af Gråand og confit af lår serveret med rødbede puré rørt med røget marv, små ristede kartofler, brændt kirsebærsky og salat apex. (kun i sæson)

Medailloner af grillet Vildtsvinefilet og braiseret Kalveskank serveret med balsamico glacerede rødbeder, spinat flan, små kartofler vendt med persille og kraftig rodfrugt creme sauce.

Skiver af helstegt Oksetykstegsfilet serveret med kartoffel-urte rösti, calvados sky, ovn bagte rødløg med persille tapanade og sauterede svampe og sæsonens friske grøntsager.

Helstegt Kalvetykstegsfilet med kraftig kalvesky tilsmagt med letrøgede porto bello svampe, kartoffel-urte krokette vendt i corn flakes, spinat flan og ovnbagt rødløg glaseret med kirsebærfumé.


DESSERTER

Karamel panna cotta med mango coulis, fragilité triangel med bailey parfait og lille mørk chokolade skål med hvid chokolade mousse.

Salat af friske jordbær vendt med passionsfrugt og serveret med vanille is og orange-karamel sauce, toppet med groft hakket mørk chokolade.

Pekan nødde tærte med mascarponecreme, lille honninge-nøddekurv med hjemmelavet rabarber sorbet, vanille bagt ananas gratineret med grand marnier skum.

Rabarber kage med hvid chokolade ganache, hjemmelavet blåbær sorbet og lakrids creme brule.

Gateau marcel (chokoladekage) med frisk frugt og bær, hjemmerørt hindbærsorbet i sprød kurv og frisk syrlig orange/pink grape shot.

Hvid chokolade creme brule, Canneloni med hindbærmousse og mørk chokolade ganache, Pastis flamberet grøn figne med vanille iscreme.

Crepes suzette, pandekager flamberet med grand marnier, serveret med karamel-orange sauce, mandelflager og vanilleis. ( Flamberes i køkkenet )

Hjemmelavet Tiramisu, Granatæble sorbet og Citron mazarin med toffee creme og vanille syltet ananas.

Lun chokolade fondant serveret med hjemmelavet mandel parfait rørt med amaretto og ristede mandler hertil sprød orange/citrus marengs.

Cappucino parfait serveret med kaffesirup, moccabønner, og sprød nødde biscuit.

Creme Latte tilsmagt Kahlua med hvid og mørk chokolade, pumpkin cheese cake og frisk syrlig æble sorbet med sprød æble flage.

Brombær panna cotta, hjemmelavet jordbær sorbet og frisk syrlig rabarber trifli, frisk frugt og bær.

Fragilité triangel med hvid chokoladecreme, hindbær coulis, karamelslør, frisk frugtsalat og bær.

Mørk chokolade ganache med friske bær, panna cotta med passionsfrugt og anis pocheret pære med vanille is.