RESTAURANT B                                              
  - god mad i hyggelige omgivelser                         

Klik her for at redigere underoverskriften.

DECEMBER MENU

Forret

Tynde skiver af Bresaola, lufttørret italiensk okseinderlår

 serveret med trøffel aioli, ristede cashew nødder, marinerede spæde salater 

og flager af økologisk vesterhavsost.

Hertil frisk bagt brød

Hovedret

Entrecote af mør og velhængt Black Angus oksefilet 

Serveret med timian sauce, krydrede ovnbagte kartoffelbåde, 

sauteret grønt og friterede svampe.

Dessert

Pekan nødde tærte med mascarpone creme, 

lille honninge-nøddekurv med hjemmerørt jordbærsorbet 

og hvid chokolade creme brulé brændt med rørsukker.

Eller

Irish Coffee med  2 cl. Irsk whiskey,

brun farin, kaffe og flødekum.

 

   2 retter kr.  256,-

                 3 retter kr.  298,-